Er staat onze Rode Duivels bij thuiskomst warm onthaal te wachten: dit zijn alle details van grootse huldiging

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Er staat onze Rode Duivels bij thuiskomst warm onthaal te wachten: dit zijn alle details van grootse huldiging
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onze Rode Duivels hebben met een halve finale het beste Belgische WK-resultaat ooit geëvenaard en dat verdient een mooi eerbetoon. En dat komt er ook en wel aanstaande zondag al in Brussel. Intussen zijn zelfs al de details bekend van de op stapel staande huldiging.

Zaterdag doen onze Belgen nog een gooi naar een historische derde plaats op het WK en amper één dag later worden ze op Belgische bodem al in de bloemetjes gezet. "We zullen met zijn allen het mooie parcours van de spelers en de staf kunnen vieren met onze supporters", luidt het bij de Belgische voetbalbond. 

Fans groeten

Al in de vroege namiddag worden de Rode Duivels ontvangen op het Koninklijk Paleis. Vervolgens worden ze met een open bus naar de Brusselse Grote Markt gebracht. Op het balkon van het Stadhuis van onze hoofdstad zullen de spelers de - hopelijk massaal opgekomen - fans kunnen groeten. 

"Ook al zijn spelers en staf teleurgesteld omdat ze de finale net niet gehaald hebben, toch zal deze huldiging een schitterende apotheose vormen van een al even schitterende Wereldbeker", klinkt het enthousiast. 

Het programma ziet er als volgt uit: 

+- 12u30: ontvangst op Koninklijk Paleis
+- 14u: vertrek voor tour met open bus
+- 15u: aankomst op de Grote Markt van Brussel
+- 16u30: vertrek van de Rode Duivels
17u: einde van de activiteiten

Belangrijk voor de fans die willen afzakken naar Brussel: de toegang tot de Grote Markt is gratis, maar het is verboden om tassen mee te brengen. Daarnaast zullen er grote schermen staan in de omgeving van Grote Markt. Als de Grote Markt helemaal zou vollopen, kunnen gegadigden ook op die bewuste plaatsen de huldiging volgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties