Meunier kristisch voor ploegmaat Mbappé: "Ik hoop dat hij geen slechte invloed rond hem heeft"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Moskou
| 0 reacties
Meunier kristisch voor ploegmaat Mbappé: "Ik hoop dat hij geen slechte invloed rond hem heeft"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het optreden van Kylian Mbappé in de wedstrijd tegen België zorgde voor heel wat frustratie bij Duivels en fans. Thomas Meunier zag zijn ploegmaat dingen doen die hij nog nooit van hem zag.

Meunier begreep het allemaal niet goed. "Ik was redelijk verrast. Ik denk dat het op vraag van de technische staf was, want ik zie Kylian nooit zulke dingen doen bij PSG", aldus de rechtsachter. "Iedereen zijn meug. Ik hoop dat hij geen slechte invloeden rond zich heeft."

Zidane en Ronaldo zitten nog in het collectief geheugen ook omwille van hun gedrag op het veld

Meunier had ook nog een goeie raad voor hem. "Ik denk dat Kylian met de tijd wel zal begrijpen dat spelers zoals Ronaldo en Zidane nog in het collectief geheugen zitten ook omwille van hun gedrag op het veld. Kylian heeft de kwaliteiten om ook een legende te worden. Dat hij er dus maar aan denkt."

Zidane pakte wel 14 rode kaarten in zijn carrière, maar bon... Youri Tielemans was veel milder. "Kylian heeft een supermatch gespeeld op het einde. Als je je ploeg wil helpen, denk je niet na over je doet. Er is niet veel meer over te zeggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties