Welke Rode Duivels haken straks af? Analist schuift twee namen naar voren die weleens zouden kunnen afzwaaien

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Welke Rode Duivels haken straks af? Analist schuift twee namen naar voren die weleens zouden kunnen afzwaaien
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het einde van een groot toernooi is vaak het momentum voor wat oudere spelers om een punt te zetten achter hun interlandcarrière. De vraag die zich opdringt, is dan ook: welke Rode Duivels houden het straks eventueel voor bekeken?

Analist Eddy Snelders neemt de kwestie van de afhakende internationals onder de loep. "Onze volgende grote opdracht is het EK 2020 en daar zie ik eigenlijk weinig problemen mee. Er zijn uiteraard spelers die rond de 30 en iets ouder zijn, maar ik denk niet dat dat een probleem is. Er is geen verjonging nodig bij de nationale ploeg, tenzij er jongens zijn die zelf aangeven dat ze willen stoppen", klinkt het bij Sporza.

"Vincent Kompany heeft die vraag al een paar keer gekregen, maar hij antwoordt daar altijd ontwijkend en afwijzend op. 'Als ik me goed voel, speel ik', zegt hij. Volgens mij speelt hij niet zelf met de gedachte om te stoppen. In heel deze groep zie ik maar twee jongens die eventueel zouden afzwaaien: Marouane Fellaini en Mousa Dembélé", aldus Snelders. 



"Fellaini heeft al eens aangegeven dat hij na dit WK zou stoppen, maar dat was vooral op een moment dat hij niet veel speelde bij de Rode Duivels. Dat verandert misschien nu hij wél weer belangrijk is. En dan heb je Mousa Dembélé. Op een persconferentie lang voor zijn halve finale zei hij ook al dat hij misschien zou overwegen om te stoppen. Hij is niet ongelukkig bij nationale ploeg, maar natuurlijk wel erg blessuregevoelig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties