Axel Witsel stelt fans van Rode Duivels gerust, morgen vol gas tegen Engeland: "Je krijgt niet iedere dag de kans om derde te worden"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Rusland

Axel Witsel stelt fans van de Rode Duivels gerust, morgen vol gas tegen Engeland: "Je krijgt niet iedere dag de kans om derde te worden"

Axel Witsel stelt fans van Rode Duivels gerust, morgen vol gas tegen Engeland: "Je krijgt niet iedere dag de kans om derde te worden"
Foto: © photonews

Met welke ingesteldheid zullen onze Rode Duivels morgen aantreden tegen Engeland? Het is een vraag die op vele Belgische lippen brandt. Krijgen we een uitgeblust team te zien of een ploeg die nog één keer alles uit de kast haalt? Axel Witsel belooft ons alvast dat iedereen nog eens voluit zal gaan.

"We willen graag derde worden en nemen die match van morgen dus heel serieus, net zoals we alle andere matchen ernstig hebben genomen", klonk het op de persconferentie daags voor de match. "We willen die derde plaats pakken voor het hele land, voor alle fans, maar ook voor onszelf."

Moeilijke nacht

Engeland is dus gewaarschuwd: "Het blijft een WK-match. Je krijgt ook niet iedere dag de kans om derde te worden op een WK. De nacht na de laatste match tegen Frankrijk was moeilijk, maar heel de ploeg is gemotiveerd want het is belangrijk voor iedereen", meent Witsel. 

Leuk extraatje voor de 29-jarige metronoom op het middenveld is dat hij voor de tweede keer op dit WK en zelfs voor de tweede keer deze week in Sint-Petersburg mag spelen, al is dat maar een schrale troost voor de ex-speler van de plaatselijke topclub Zenit. "Als ik had mogen kiezen, was ik liever niet teruggekomen, maar het is nu zo."

Stort €50 en speel met €150