Engeland heeft één ambitie: "Morgen willen we ook eens een topland kloppen"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Sint-Petersburg
| 0 reacties
Engeland heeft één ambitie: "Morgen willen we ook eens een topland kloppen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Engeland wil nog iets bewijzen op dit toernooi. De kritiek was dat ze er uitgegaan zijn in 'de zwakkere' helft van het toernooi. Daarom wil Gareth Southgate nu ook eens een topland kloppen. België dus...

De uitschakeling kwam hard aan. "Op 20 minuten na zaten we in de finale, op tien minuten na hadden we penalty's", aldus de Engelse bondscoach. "Woensdag was een moeilijke dag, vooral emotioneel. De spelers zijn er echter klaar voor, ik voel de wil om er nog iets van te maken. We hebben ons land trots gemaakt en we hebben een bepaalde manier van spelen geïntroduceerd."

Nu gaan de twee ploegen er wel vol voor gaan, in tegenstelling tot twee weken geleden. "Wij willen positief eindigen. Ik weet niet hoe het bij België zit. Maar zij hebben wel al een topland geklopt en dat willen wij morgen doen."

Zieken en geblesseerden

En dus gaan er geen volledig B-elftal tussen de lijnen staan. Al zullen er ook wel veranderingen zijn. "We gaan kijken wie het fysiek nog aankan om voluit te gaan. Het zal niet exact dezelfde ploeg zijn als tegen Kroatië, want we hebben al twee geblesseerden en twee zieken. Maar we willen die medaille."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties