Barcelona of Real Madrid? Waarom supertransfer naar Spanje (vooralsnog) niet zeker is voor Eden Hazard

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
Barcelona of Real Madrid? Waarom supertransfer naar Spanje (vooralsnog) niet zeker is voor Eden Hazard

De kans dat Eden Hazard en Thibaut Courtois straks samen Chelsea verlaten voor de Primera División is behoorlijk groot, maar Hazard moet wel nog kiezen tussen Real Madrid en FC Barcelona. En zij moeten nog resoluut voor hem kiezen...

Het is immers nog wachten op een officieel bod en Barcelona vindt onze nummer 10 voorlopig te duur. Real Madrid wedt dan weer op meer dan één paard. Het Laatste Nieuws meldt dat de winnaar van de Champions League een bod van 170 miljoen zal doen als het naast Mbappé en Neymar grijpt. 

De komst van laatstgenoemde lijkt echter behoorlijk onwaarschijnlijk, Real pakte gisteren zelfs nog uit met een officieel statement over de Braziliaanse superster van PSG.

Eden Hazard zou Chelsea nog niet te kennen hebben gegeven dat hij op een vertrek aast, maar wil desondanks graag een nieuw avontuur aansnijden. De Londenaars willen hem echter graag aan boord houden, zeker nu Maurizio Sarri trainer wordt. De Italiaan is een grote fan van onze Belg. Hazard heeft nog een contract tot 2020. 

Stort €50 en speel met €150