Hoe kan Romelu Lukaku nog topschutter worden op het WK én wat denkt Roberto Martinez ervan?

Manuel Gonzalez Florent Malice
Manuel Gonzalez en Florent Malice vanuit Sint-Petersburg
| 0 reacties
Hoe kan Romelu Lukaku nog topschutter worden op het WK én wat denkt Roberto Martinez ervan?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Harry Kane lijkt op weg naar de topschutterstitel, al kan Romelu Lukaku hem die misschien nog wel afsnoepen. Wat moet hij daarvoor doen?

Voor Romelu Lukaku kan het een extra motivatie zijn om het WK goed af te sluiten en er nog enkele tegen de touwen te jassen tegen Engeland. Harry Kane maakte er al zes, Romelu Lukaku vier. En dus is de kloof twee doelpunten.

Lukaku zorgde wel al voor een assist op dit WK en bij een gelijke stand geeft dat de doorslag. Twee doelpunten meer maken dan Kane lijkt dus voldoende te kunnen zijn om het overwicht te gaan halen, want sowieso heeft Lukaku ook minder speelminuten op de teller. Kane mag dus niet scoren, noch twee assists geven.

"Romelu is niet geobsedeerd door die trofee", beseft Roberto Martinez op zijn persconferentie in Sint-Petersburg. "Dat is niet zijn mentaliteit, dat liet hij ook al zien tegen Japan;"

"Hij heeft zijn mentaliteit bewezen en hij toonde dat hij de beste aanvaller is op het WK. Ik ken hem al van toen hij 18 jaar jong was en hij zet continu stappen vooruit. Maar je moet het er niet mee eens zijn ..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties