De Mos kritisch voor wedstrijdleiding en Lloris, maar wel lovend over Kroatië én onze Duivels: "België was de beste ploeg in totaliteit"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 7 reacties
De Mos kritisch voor wedstrijdleiding en Lloris, maar wel lovend over Kroatië én onze Duivels: "België was de beste ploeg in totaliteit"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kroatië trok vandaag aan het kortste eind in de finale van het WK voetbal. Frankrijk won met 4-2, toch waren enkele goals voer voor discussie. "Eigenlijk hadden de Kroaten twee tegenstanders vandaag", aldus Aad de Mos.

"Kroatië heeft heeft geprobeerd om de wedstrijd te domineren, maar ze werden afgestraft door de Franse counters en Pitana. Eigenlijk hadden ze twee tegenstanders vandaag", is Aad de Mos scherp voor de wedstrijdleiding in gesprek met Voetbal International

"Ik heb geen goed, maar wel een leep Frankrijk gezien"

Indrukwekkend was het volgens De Mos allemaal niet bij de Fransen. "Ik heb geen goed, maar wel een leep Frankrijk gezien", vervolgt de Mos. "Een beetje naar het idee van Deschamps: denkend vanuit balverlies en steunen op een geweldig centrum met Varane en Umtiti en een keeper die toch altijd vreemde dingen doet", doelt hij op de flaterende Lloris.

"Ze hebben weinig goede matchen gespeeld. Ze hebben op een lepe manier België geklopt, de best voetballende ploeg in totaliteit. En nu ook de Kroaten. De Belgen hebben het Frankrijk ook lastig gemaakt. Ik zal deze finale herinneren als een match waarin ook Modric en co een goede match hebben gespeeld. Kroatië heeft mijn hart gestolen", besluit de Mos. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties