Nacer Chadli komt zelf met update over zijn blessure én spreekt over transfer

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht en Redactie vanuit Sint-Petersburg
| 0 reacties
Nacer Chadli komt zelf met update over zijn blessure én spreekt over transfer
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dé verrassing bij de Rode Duivels was ongetwijfeld Nacer Chadli. De 28-jarige winger speelde zich na een seizoen vol blessureleed zwaar in de kijker en mag op een mooie transfer hopen. Het enige obstakel blijven die blessures...

In de bronzen match tegen Engeland begon Chadli fantastisch met een assist voor de 1-0 van Meunier, maar hij moest nog voor rust naar de kant. Hij geeft zelf de verduidelijking achteraf.

"Ik voelde iets in mijn hamstring en ben meteen gestopt. Als ik nog een keer naar achteren was gesprint, zou dat het misschien erger gemaakt hebben. Ik wilde niet te veel risico’s nemen. Ik had al een lange weg afgelegd na mijn blessures tijdens het seizoen", zei Chadli. "Maar goed, ik denk niet dat het al te ernstig is. Ik zal maandag enkele onderzoeken laten doen, maar ik kan nog vlot stappen. Ik heb er een goed oog in."

Gelukkig maar. Chadli degradeerde vorig seizoen met West Brom en dit is toch echt geen speler voor de tweede klasse, dus lijkt een transfer aan de orde. "Ik ga mijn makelaar eens bellen, want ik had hem gevraagd om me een maand met rust te laten. We zien wel wat de opties zijn", sprak Chadli.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties