Na moeilijk seizoen een top-WK gespeeld, maar hoe moet het nu verder met Toby Alderweireld? Hij geeft alvast een hint

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Na moeilijk seizoen een top-WK gespeeld, maar hoe moet het nu verder met Toby Alderweireld? Hij geeft alvast een hint
Foto: © photonews

Na een frustrerend seizoen bij Tottenham haalde Toby Alderweireld in Rusland weer het niveau dat we van hem gewend zijn. De 29-jarige centrale verdediger vertolkte in de kleine finale zelfs nog een hoofdrol door een bal van de lijn te keren. En nu? Waar ligt zijn nabije toekomst?

Alderweireld moest gisteren noodgedwongen passen voor het feestje met de fans in hartje Brussel. Onze defensieve rots in de branding lag tot zijn eigen frustratie ziek in bed. Het momentje van platte rust kwam misschien wel van pas om al eens na te denken over zijn persoonlijke toekomst. Wat zal het worden straks? 

"Ik kan er niks zinnigs over zeggen. Ik moet nog praten met mijn makelaar. Ik wacht af, maar eigenlijk ga ik er op dit moment van uit dat ik de voorbereiding bij Tottenham start", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Alderweireld zelf, die in Londen nog een contract heeft tot 2019, zou zelf graag nieuwe lucht opsnuiven. Vraag is alleen wie genoeg wil dokken want er zou een prijs van maar liefst 50 miljoen euro op zijn hoofd kleven. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties