Thomas Meunier voelt de bui al hangen bij PSG, dat prijs op zijn hoofd heeft gekleefd én er staan zelfs al drie clubs in de rij

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 1 reacties
Thomas Meunier voelt de bui al hangen bij PSG, dat prijs op zijn hoofd heeft gekleefd én er staan zelfs al drie clubs in de rij
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Voor het WK werden er nog flink wat vraagtekens geplaatst bij het vormpeil van Thomas Meunier, maar in Rusland ontpopte de onvermoeibare flankspeler zich tot een van de absolute sterkhouders. Het neemt niet weg dat zijn toekomst bij PSG hoogst onzeker blijft.

Het voorbije seizoen zat de 26-jarige Meunier vaker op de bank dan hem lief was, het slachtoffer van de concurrentiestrijd met Dani Alves. Een tweede jaar als veredelde bankzitter is dan ook geen optie. Veel zal dan ook afhangen van de nieuwe coach in Parijs: Thomas Tuchel. De voortekenen zijn echter ongunstig. 

Aanbiedingen

"Ik heb van PSG de technisch directeur, de voorzitter, de teammanager en de ploegmaats gehoord. Iedereen stuurde mij felicitaties, behalve de trainer." Een teken aan de wand? Meunier is in ieder geval duidelijk: "Mijn status in Parijs moet veranderen", luidt het in HLN. "Wat gaat de nieuwe coach brengen? Er moet eens goed gepraat worden want zijn visie op mij wordt heel belangrijk in mijn keuze om te blijven. PSG heeft voor mij al verschillende aanbiedingen gekregen." 

Volgens Le Parisien zou Thomas Meunier inderdaad op de nodige interesse kunnen rekenen, met name van Napoli, Sevilla en Valencia. Vraag is alleen of die clubs bereid zijn om 30 miljoen euro neer te tellen voor de offensieve rechtsback. Dat is het vijfvoudige van het bedrag dat PSG destijds aan Club Brugge betaalde. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties