Voor het WK nog in oog van de storm, nu alom bewierookt bij Rode Duivels: "Hij is de juiste man op de juiste plaats"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Voor het WK nog in oog van de storm, nu alom bewierookt bij Rode Duivels: "Hij is de juiste man op de juiste plaats"
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Het kan verkeren in een mensen- en voetballeven. Voor het WK werd Roberto Martínez nog door heel wat mensen hard aangepakt omwille van de ophefmakende niet-selectie van Radja Nainggolan, maar amper een dikke maand later krijgt de Spaanse bondscoach heel wat lof toegezwaaid.

Ook Marc Degryse steekt zijn bewondering voor het werk van de 45-jarige Martínez niet onder stoelen of banken: "Het is een goede zaak dat de voetbalbond het contract met Martínez vooraf verlengd heeft. Het is bewezen dat de chemie tussen de technische staf en de spelersgroep top is. Nu moet ze nog de scherpe kantjes erin krijgen", klinkt het in HLN

"Martínez heeft uitstekend werk geleverd. Het grootste deel van zijn beslissingen draaide goed uit. Over de wedstrijd tegen Frankrijk kan je misschien nog discussiëren, al bleven er daar een viertal spelers onder hun niveau. Dat is dodelijk in zo'n matchen. Maar de goede dingen hebben de bovenhand gehaald", vindt Degryse.  

"De communicatie, het attractieve voetbal. We wonnen zes van onze zeven wedstrijden, hij heeft Hazard en De Bruyne laten uitblinken. Martínez heeft de spelers meegekregen in zijn verhaal. De groep heeft een hechte band getoond. Hij is de juiste man op de juiste plaats."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties