Verrassende carrièrewending voor Thierry Henry na top-WK met Rode Duivels? "Ik heb vergaderd met zijn manager"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
Verrassende carrièrewending voor Thierry Henry na top-WK met Rode Duivels? "Ik heb vergaderd met zijn manager"
Foto: © photonews

De kans dat Thierry Henry straks vertrekt bij de Rode Duivels lijkt niet gering. De assistent van bondscoach Roberto Martínez zou aan de slag kunnen als hoofdtrainer. Straffer nog: de ex-spits van Arsenal zou zelfs meteen bondscoach kunnen worden.

De 40-jarige Henry, die ook al gelinkt werd aan de Engelse tweedeklasser Aston Villa, zou aan de slag kunnen als selectieheer van Egypte. En de man die dat nieuws wereldkundig maakte, is ene Nader El-Sayed.

De intussen 45-jarige ex-doelman van Club Brugge deed het verhaal uit de doeken in een interview voor een Egyptische radiozender. "Ik heb in Londen een meeting gehad met de manager van Thierry Henry. Hij wacht nu op het project van de voetbalbond met het oog op het nemen van zijn beslissing. Uiteraard is er ook nog het financiële aspect."

De huidige T3 van de Rode Duivels zou in Egypte de opvolger worden van de Argentijn Héctor Cúper. Thierry Henry zou ook al een eigen assistent op het oog hebben, niemand minder dan Kolo Touré. De Ivoriaanse ex-speler van Arsenal, Manchester City en Liverpool is momenteel assistent bij het Schotse Celtic. 


 

Stort €50 en speel met €150