Courtois neemt afscheid van Chelsea via Facebook (en verwijdert zijn post meteen weer)

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 2 reacties
Courtois neemt afscheid van Chelsea via Facebook (en verwijdert zijn post meteen weer)
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thibaut Courtois is voortaan een Galactico. De Belgische doelman deelde kort na de bevestiging van zijn toptransfer een afscheidsboodschap voor Chelsea, maar verwijderde het opvallend genoeg meteen. Toch was zijn brief al wijdverspreid op de sociale media.

Courtois heeft zijn droomtransfer naar Real Madrid gekregen en wordt donderdagmiddag voorgesteld in het Santiago Bernabeu. Hij verlaat Chelsea na vier jaar. (lees hier meer)

De afscheidsboodschap van Courtois: 

Hallo Chelsea familie!

Met deze woorden wil ik van ganser harte mijn dankbaarheid uiten voor de voorbije vier fantastische jaren. Chelsea zal altijd een speciale plaats in mijn hart hebben.

Ik was amper negentien toen ik de club een groot vertrouwen toonde in mijn vaardigheden. Het feit dat zo’n grote club mij al volgde was een droom die uitkwam. De beslissing om mij eerst uit te lenen, hielp me uit te groeien tot een keeper die geschikt was voor Chelsea.

Toen ik terugkeerde, was ik erg blij om deel uit te maken van één van de grootste teams ter wereld. Ik vervulde een droom door te spelen in de Premier League. Daarom ben ik ook enorm trots dat we samen twee Premier League titels, een League Cup en een FA Cup konden winnen!

Ik wil al mijn ploegmakkers en leden van de technische staf met wie ik de voorbije jaren dit succes en de geweldige momenten - zowel op als naast het veld - mocht delen enorm bedanken. Het team zou nooit succesvol geweest zijn zonder de hulp van alle andere medewerkers die zich dubbelplooien voor de spelers en de club. Ik heb het dan over de medische staf, de materiaalmannen en alle anderen die ik niet elk afzonderlijk kan bedanken.

Last but not least wil ik de fans bedanken voor hun geweldige steun de voorbije jaren. Ik hoop dat jullie begrijpen dat de mogelijkheid om dichter bij mijn kinderen te kunnen zijn een belangrijke factor was in mijn beslissing.

Ik wens jullie al het beste in de toekomst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties