Engelse krant maakt melding van 'ultieme poging Real voor Hazard', Chelsea heeft andere plannen

Engelse krant maakt melding van 'ultieme poging Real voor Hazard', Chelsea heeft andere plannen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Om even duidelijk te zijn: de kans dat Eden Hazard nog vertrekt is zo goed als onbestaande. Maar Real Madrid zit wel in de problemen, aangezien het nog steeds geen vervanger heeft voor Cristiano Ronaldo. En daarom zouden ze het - tegen beter weten in - toch willen proberen.

Hazard is niet meer van plan te vertrekken, ten minste als Chelsea toch 'nee' blijft zeggen. En dat gaan ze ook doen, want ze kunnen geen vervanger meer aantrekken. Toch schrijft The Mirror vandaag dat de Madrillenen nog een poging gaan doen. Maar het zou meer in een andere context gezien moeten worden.

Volgend seizoen gaat immers het laatste contractjaar van Hazard in en de Koninklijke wil nog eens bewijzen hoe graag ze hem wel willen. Chelsea wil het contract van de Rode Duivel openbreken, maar die staat daar niet voor te springen, ondanks de enorme cijfers die de Londenaren hem willen bieden.

Naar verluidt gaat het om meer dan 330.000 euro per week. Hazard zit echter in een luxepositie en wil straks vertrekken. Als hij een nieuw contract tekent, geeft hij veel van zijn troeven uit handen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties