Sky Sports-analist geeft Rashford raad: "Hij moet weg, Lukaku is wereldklasse"

Sky Sports-analist geeft Rashford raad: "Hij moet weg, Lukaku is wereldklasse"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als je ziet hoe Romelu Lukaku momenteel speelt, gaat zijn status bij Manchester United ook niet direct veranderen. De spits blijft progressie maken in alle onderdelen van het spel en voor een jongen als Marcus Rashford is er dan ook weinig bewegingsruimte.

Rashford is eigenlijk een diepe spits, maar José Mourinho laat hem dikwijls op de flank opdraven. Jamie Carragher, analist voor Sky Sports, vindt dan ook dat de jonge Engelsman zijn conclusies moet trekken.

"Ik zie niet in hoe Rashford de plaats van Lukaku kan pakken", aldus de voormalige verdediger van Liverpool. "Lukaku heeft zelf ook bij Chelsea moeten vertrekken om elders speeltijd op te doen. En hij is er beter door geworden. Everton zou ook een goeie club zijn voor Rashford", vindt hij ook. 

Want het grote verschil is volgens Carragher de status die beide mannen hebben. "In de spits moet je wereldklasse hebben. Rashford zit daar nog niet, maar kan dat wel zijn tegen zijn 24ste. Lukaku maakt nu wel deel uit van de besten ter wereld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties