Lukaku stoppen? Ploegmaats denken er anders over: "Ik ga hem zelf halen thuis"

Lukaku stoppen? Ploegmaats denken er anders over: "Ik ga hem zelf halen thuis"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Je bent 25 en je hebt nu al een record op de tabellen staan dat door de komende generaties enorm moeilijk van de tabellen zal geveegd worden... Maar Romelu Lukaku bleef gisteren bij zijn vorige standpunt dat hij bekend maakte in een interview: "Ik blijf geen tien jaar meer international."

Hij zei toen dat hij zou stoppen na het EK, maar zijn ploegmaats geloven daar niets van. In ieder geval hopen ze hun diepe spits te overtuigen. "Ik begrijp dat het verleidelijk is om dat te denken, want voortdurend interlands spelen kan fysiek zwaar zijn", zegt Jan Vertonghen in Het Nieuwsblad.

"Maar ik geloof er niet echt in. Andere jongens dachten voor het WK misschien ook aan stoppen en kijk: er is niemand weg. Als de sfeer is zoals die nu is, gebeurt dat niet."

Als hij stopt, dan ga ik hem halen

Vincent Kompany is in ieder geval niet van plan het te laten gebeuren. "Ik kan me moeilijk inbeelden dat ik veel moeite ga hebben om hem te overtuigen nog verder te gaan. Jonge gasten zeggen soms zaken waar ze later spijt van hebben. We hebben er goed om gelachen. Als Romme stopt, dan ga ik hem zelf halen bij hem thuis in Manchester. Hij woont niet te ver…."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League A

Nieuwste reacties