Belgische supporters ontdekken de Nations League: "Een rondje cocktails voor 92 euro"

Belgische supporters ontdekken de Nations League: "Een rondje cocktails voor 92 euro"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Nations League is begonnen en de Belgian Red Devils zijn er goed aan begonnen. Zijn de supporters stilaan mee in het verhaal?

Zwitserland en IJsland in de Nations League, het klinkt niet meteen sexy voor mensen die het niet helemaal hebben begrepen. "Het nieuwe systeem was wat moeilijk uit te leggen, mensen verloren zich er een beetje in en ik denk niet dat iedereen het begreep, zelfs de spelers niet", aldus Bernard aan onze redactie. Hij was erbij in Rusland op het WK, maar nu ook in Schotland en Ijsland.

Jean is dan weer veel positiever: "Dit is beter dan die onaantrekkelijke vriendenwedstrijden. Een heel leuk idee, leuk om naartoe te gaan ook. Toch zal het de kwalificatiewedstrijden niet vervangen natuurlijk."

Dat ook de kleine landjes kunnen naar het EK gaan? "Dat is een positieve zaak. Het is de kans van hun leven voor dat soort landen. Dat er zoveel negatieve meningen zijn? Dat heeft vooral te maken met de weinig sexy groep waarin we zitten, denk ik." Al was er volgens Bertrand nog een probleem: "IJsland en Zwitserland zijn duur. Onze eerste rondje cocktails was meteen 92 euro en voor minder dan 25 euro heb je geen eten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League A

Nieuwste reacties