? Rode Duivel Thomas Meunier scoort en zet zo scheve situatie van PSG recht

Bart Ver Elst
| 4 reacties

Paris Saint-Germain heeft ook na zes speeldagen nog steeds het maximum van de punten in de Franse Ligue 1. Al zag het er wel even niet goed uit voor de hoofdstedelingen, die op een scorende Thomas Meunier konden rekenen.

PSG ging zondagnamiddag op bezoek bij middenmoter Stade Rennes, maar na 10 minuten stonden de Parijzenaars al 1-0 achter na een ongelukkige owngoal van middenvelder Rabiot. De landskampioen was op achtervolgen aangewezen, maar op slag van rust zorgde Di Maria voor de 1-1 ruststand.

Na de pauze ging PSG op zoek naar de winnende treffer. Die kwam er op het uur via de voet van Rode Duivel Meunier. De rechtsachter rukte mee op en liet de thuisdoelman kansloos met zijn schot.

(Opnieuw) Meunier

In het slot zorgde Choupo-Moting nog voor de definitieve 1-3 eindstand. Meunier werd enkele minuten voor het laatste fluitsignaal vervangen, maar had dus een groot aandeel in het nog steeds foutloze parcours van zijn team. In de Champions League scoorde Meunier dinsdag ook nog tegen Liverpool.