Reactie Lukaku op weg om de records niet te breken, maar te verpulveren: "Met dit elftal weet je dat de bal goed zal vallen"

Lukaku op weg om de records niet te breken, maar te verpulveren: "Met dit elftal weet je dat de bal goed zal vallen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Loe-ka-ku, Loe-ka-ku! Het galmde gisterenavond door het Koning Boudewijnstadion. Sinds Lukaku de optie dat hij in 2020 stopt als international heeft gelanceerd, is hij nog nooit zo populair geweest. Je weet pas wat je hebt, als je het dreigt te verliezen.

En wat we zouden verliezen is een garantie aan productie. Tegen Zwitserland nummer 44 en 45 in interland nummer 78. Die cijfers worden met de match indrukwekkender. Je vraagt je zelfs af of de 100 niet haalbaar is. 

Na de match passeerde hij vlug-vlug bij de journalisten. "In de eerste helft waren we niet zo goed. Ik was ook moeilijk bereikbaar. Xhaka dekte de paslijn naar mij telkens goed af. Tijdens de rust heeft de coach de tactiek veranderd en dat heeft me geholpen", aldus de topschutter.

Topelftal

Uit drie kansen twee keer scoren, dat noem je ook efficiëntie. En dat terwijl hij toch lang op die kansen moest wachten. "Ik maak me daar niet zenuwachtig in. Met dit elftal weet je dat de bal wel eens zal vallen. We hebben spelers die op elk moment het verschil kunnen maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League A

Nieuwste reacties