Eist malaise bij Duitsland een opmerkelijk slachtoffer? Duits icoon neemt opstelling serieus op de korrel

Clint Vens
| 0 reacties
Eist malaise bij Duitsland een opmerkelijk slachtoffer? Duits icoon neemt opstelling serieus op de korrel
Foto: © photonews

De mot zit er goed in bij Duitsland. Na hun teleurstellende WK in Rusland, trekken ze negatieve lijn gewoon door in de Nations League. 'Die Mannschaft' ging met de billen bloot in Nederland en dat lokte de nodige commotie uit.

Volgens Lothar Matthäus, Duits recordinternational en levende legende van het Duitse voetbal, moet bondscoach Joachim Löw ingrijpen na het debacle in de Amsterdam Arena. In zijn column voor skysport.de oppert Matthäus om ter Stegen een kans te geven, ten nadele van eeuwige nummer één in doel bij Duitsland, Manuel Neuer

“Manuel Neuer biedt nog niet de zekerheid van voor zijn ernstige blessure. Hij heeft nog niet de vorm waarmee hij het vier keer tot beste doelman ter wereld schopte. Marc-Andre ter Stegen is al jaren wereldklasse bij Barcelona. Ik vind dat hij stilaan de kans verdient om in een belangrijke wedstrijd vanaf de aftrap erbij te zijn, ook als Neuer fit is", schrijft Matthäus. 

Vraagtekens bij opstelling

Ook bondscoach Joachim Löw blijft niet gespaard van kritiek: “Er zijn heel wat jongens die met hun vorm worstelen en bij wie het ook in de club niet draait. Ik denk aan Neuer, Jerome Boateng, Mats Hummels, Toni Kroos, Thomas Müller. Ze zijn de meest ervaren spelers maar hebben hun zaken momenteel niet op orde. De opstelling van Joachim Löw heeft mij ten zeerste verwonderd.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League A

Nieuwste reacties