United-legende ongemeen hard voor Lukaku: "Denk niet dat we met hem kampioen worden"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 58 reacties
United-legende ongemeen hard voor Lukaku: "Denk niet dat we met hem kampioen worden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romelu Lukaku trok naar Manchester United om er prijzen te pakken, maar dat is er voorlopig nog niet echt van gekomen. Ook nu zitten de Mancunians in een stevige malaise en Paul Scholes denkt niet dat Lukaku de man is om de Red Devils naar de titel te loodsen.

“Ik weet gewoon niet zeker of je ooit de competitie gaat winnen met een spits zoals hij", aldus Scholes bij ESPN. "Ik denk niet dat zijn spel buiten het strafschopgebied goed genoeg is. Ik weet niet of hij hard genoeg werkt", klinkt het toch wel hard voor onze nationale nummer negen.

Dat besefte Scholes ook, die ook wat zalfde. "Al is hij nog steeds een jonge speler die al goed heeft gepresteerd en veel doelpunten heeft gescoord.Hij is snel en sterk, maar Lukaku is één van de vele spelers bij United die eruitzien alsof ze een gebrek aan vertrouwen hebben.”

Lukaku heeft hulp nodig

“Ik denk niet dat hij zich realiseert hoe goed hij kan zijn, maar hij heeft hulp nodig. Wie kan nu nog centraal spelen bij United? Martial, Rashford? Misschien, maar zij zijn eerder vleugelspelers. In mijn tijd hadden we vier spitsen en telkens wanneer ze door een slechte periode gingen, was er iemand om in te vallen. Dat hielp hen omdat ze wisten dat als ze niet presteerden, ze dan zouden worden gewisseld. Misschien heeft Lukaku dat ook nodig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties