? Perisic (ex-Club Brugge) heeft glasheldere mening over Leko: "Ik ben er zeker van dat hij hier niets mee te maken heeft"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 7 reacties
? Perisic (ex-Club Brugge) heeft glasheldere mening over Leko: "Ik ben er zeker van dat hij hier niets mee te maken heeft"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de zwaar uit de hand gelopen heisa kan Club Brugge-trainer Ivan Leko zich vanavond terug op het belangrijkste van allemaal focussen: voetbal. Intussen blijft hij steun krijgen uit alle hoeken.

Niemand minder dan Ivan Perisic - sterkhouder van Kroatië, Inter en vroeger Club Brugge - steekt Ivan Leko een hart onder de riem. "Ik was erg verrast. Bij de nationale ploeg heb ik er nog met Karlo Letica (doelman van Club) over gesproken", zegt Perisic in gesprek met Eleven Sports. 

"Ik ken Ivan heel goed", gaat hij verder. "Toen ik nog in België zat, speelde hij bij Lokeren. Hij is ook een ex-speler van Club Brugge en hij won er de titel. Hij is nu de belangrijkste figuur voor Club Brugge."

Complete onschuld

Over de beschuldigingen heeft Perisic een glasheldere mening. "Ik ben er zeker van dat hij er niets mee te maken heeft. Misschien was hij een getuige of heeft iemand met hem gesproken, ik weet het niet, maar ik ben zeker: hij heeft hier niets mee te maken", herhaalt hij. "Hij zal gewoon verder kunnen werken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties