Mourinho zet Rode Duivel uit het oog van de storm van kritiek: "Die dag zal komen, daar ben ik zeker van"

Clint Vens
| 0 reacties
Mourinho zet Rode Duivel uit het oog van de storm van kritiek: "Die dag zal komen, daar ben ik zeker van"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United is dit seizoen een zwalpend schip. Ook in de Champions League werd er afgelopen dinsdag onderuitgegaan tegen Juventus. Veel spelers krijgen de wind van voren in de media, niet in het minst onze landgenoot Romelu Lukaku.

In de Belgische nationale ploeg is de Rode Duivel ondertussen uitgegroeid tot een absolute sterkhouder en niemand twijfelt nog aan zijn kwaliteiten. Bij Manchester United deelt de bonkige spits in de malaise. Paul Ince uitte vandaag nog snoeiharde kritiek aan het adres van 'Big Rom' (dat kon u hier lezen op Voetbalkrant.com). 

Mourinho steunt zijn aanvalsleider

Coach José Mourinho neemt zijn pupil in bescherming: “Elke match heb ik het gevoel dat het zal terug komen voor Romelu. En die dag zal komen, daar ben ik zeker van. Dan zal hij scoren en zal zijn vertrouwen opnieuw de hoogte ingaan", wordt Mourinho geciteerd door Het Nieuwsblad.

Van een eventuele vervanger is volgens 'The Special One' nog geen sprake: “Hij zal spelen, ook tegen zijn ex-club Everton, want alternatieven heb ik niet. Zlatan? Neen, een terugkeer van Zlatan is niet aan de orde. Stel hem de vraag en hij zal hetzelfde antwoorden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties