Dendoncker en Januzaj keren terug bij de selectie, Roberto Martinez laat vertrouwde naam thuis

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 53 reacties
Dendoncker en Januzaj keren terug bij de selectie, Roberto Martinez laat vertrouwde naam thuis

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgende week ligt het competitievoetbal stil voor de derde interlandbreak van het najaar. De Rode Duivels willen een succesvol 2018 in stijl afsluiten.

Voor de troepen van Roberto Martinez staan twee Nations League-duels op het menu. Op donderdag 15 november komt IJsland op bezoek in het Koning Boudewijnstadion. Op zondag 18 november wacht de afsluiter van de NL-groepsfase in en tegen Zwitserland.

Martinez moest puzzelen bij de samenstelling van zijn selectie. Met Benteke, De Bruyne, Dembélé, Vermaelen en Vertonghen liggen vijf Rode Duivels in de lappenmand.

In vergelijking met het vorige tweeluik zijn Leander Dendoncker en Adnan Januzaj terug van de partij. Opmerkelijk want beide spelers komen nauwelijks tot niet aan spelen toe bij hun club. Marouane Fellaini, deze week nog sterk ingevallen bij Man United in de Champions League, ontbreekt.

Selectie

Keepers: Thibaut Courtois, Simon Mignolet, Matz Sels, Koen Casteels

Verdedigers: Toby Alderweireld, Christian Kabasele, Vincent Kompany, Brandon Mechele, Dedryck Boyata, Jason Denayer, Thomas Meunier, Timothy Castagne, Nacer Chadli

Middenvelders: Yannick Carrasco, Eden Hazard, Thorgan Hazard, Hans Vanaken, Leander Dendoncker, Dennis Praet, Youri Tielemans

Aanvallers: Dries Mertens, Adnan Januzaj, Michy Batshuayi, Romelu Lukaku, Dries Mertens 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League A

Nieuwste reacties