Waarom is Mourinho in het Koning Boudewijnstadion? "Ik word moe van die gozer" en "Misschien komt hij hier dát wel doen"

Waarom is Mourinho in het Koning Boudewijnstadion? "Ik word moe van die gozer" en "Misschien komt hij hier dát wel doen"
Foto: © photonews

Een opmerkelijke gast in het Koning Boudewijnstadion voor de match tussen de Rode Duivels en IJsland in de Nations League. Niemand minder dan José Mourinho tekende present.

Een dik kwartier voor de wedstrijd kwam hij met zijn chauffeur voor de eretribune aangereden om zich een weg naar binnen te banen.

Rest de vraag: wat komt The Special One eigenlijk doen in Brussel? Romelu Lukaku wordt gespaard met oog op de match tegen Zwitserland, Marouane Fellaini is geblesseerd in Manchester achtergebleven.

Gesprek met Martinez?

"Voor Lukaku en Fellaini zal hij niet komen in ieder geval, want die mogen niet meedoen", aldus Jan Boskamp. "Ach, als je ziet welke spelers van hem er allemaal geblesseerd zijn met ook nog Pogba en Martial die niet mag spelen ... Ik word een beetje moe van die gozer."

"Misschien wil hij hier een gesprek aanknopen met Roberto Martinez", vulde Timmy Simons aan. "Misschien moeten ze het als volwassen mensen oplossen met de stroeve contacten die er nu een beetje zijn. Dan is dit misschien een ideaal moment. Maar wie weet waarvoor hij hier is ..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties