Eden Hazard geeft toe: "Ja, ik heb contact gehad met PSG"

Eden Hazard geeft toe: "Ja, ik heb contact gehad met PSG"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eden Hazard werd afgelopen zomer sterk in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid. Dat ging niet door, maar uiteraard waren er in het verleden nog meer clubs geïnteresseerd. PSG bijvoorbeeld...

In een interview met Canal Football Club laat Hazard dat zelf weten. "Ik heb eens contact gehad met Paris Saint-Germain, maar het trok me niet aan. Ik heb altijd gezegd dat als ik zou terugkeren in de Ligue 1, dat het bij Lille zou zijn."

Want de Ligue 1 is eigenlijk nogal eentonig. "Het niveau in de Ligue 1 is eigenlijk te laag voor Paris Saint-Germain, het is ieder weekeinde gemakkelijk voor hen. Wanneer ze in de Champions League spelen, denken ze misschien er ook zo gemakkelijk over."

Ze hebben het te makkelijk

“Daar hebben ze het juist moeilijk. Ik wil niet over Paris Saint-Germain oordelen, maar misschien hebben ze het te makkelijk in de competitie. Maar Paris Saint-Germain kan van iedereen winnen, op een goede dag."

Over een eventuele transfer liet hij zich ook uit. "Op dit moment concentreer ik me op Chelsea. Het is mogelijk dat ik mijn contract niet verleng. Ik zie mezelf niet in januari vertrekken in ieder geval, dat kan ik niet maken tegenover de club, het team en de fans. Komende zomer is een vertrek mogelijk, maar ik zou ook mijn hele carrière bij Chelsea kunnen blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties