Valencia heeft al een opvolger voor Batshuayi in het vizier

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties
Valencia heeft al een opvolger voor Batshuayi in het vizier

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marcelino, de trainer van Valencia, wil zich in het offensieve compartiment versterken en denkt daarbij aan Javier 'Chicharito' Hernández. De coach is niet tevreden over enkele van zijn spitsen en Batshuayi is er daar één van.

Verschillende Spaanse media hebben al bericht dat Valencia contact heeft opgenomen met Chicharito. Het is de bedoeling dat de Mexicaanse aanvaller van West Ham United deze winter de offensieve gelederen van Valencia komt versterken.

Diezelfde Spaanse media (waaronder Spaans dagblad Levante) zeggen dat de goalgetter al een akkoord heeft met de club, maar dat er op clubniveau nog geen witte rook is. De ex-spits van Real Madrid en Man United kan pas komen als de situatie rond Michy Batshuayi helemaal is uitgeklaard.

Valencia heeft eigenaar Chelsea een huursom betaald tot het einde van het seizoen, maar zo lang willen de Spanjaarden onze landgenoot niet houden. Ook Chelsea rekent niet op zijn diensten dus lijkt het duidelijk dat hij aan een andere club zal worden uitgeleend. Dus de transfer van Chicharito en die van Batshuayi hangen erg nauw samen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties