UPDATE: Twee keer goaltjeskermis in Premier League, lof voor Rode Duivel en United blijft maar winnen

Op zaterdag 19 januari worden opnieuw heel veel wedstrijden gespeeld in diverse Europese competities. In de Premier League begon alles met een geweldig doelpuntenfestival.

Wolverhampton en Leicester City zijn beiden aan een vrij zorgeloos seizoen bezig in de Premier League en stonden dan ook in de hogere middenmoot na 22 speeldagen.

Het onderlinge duel werd een echte topnamiddag, met liefst zeven doelpunten. Diogo Jota was de held bij de thuisploeg met een hattrick, ook Bennett scoorde voor The Wolves.

De bezoekers deden iets terug met Gray, Morgan en een owngoal, goed voor een 4-3 einduitslag. Ook Leander Dendoncker viel weer op met zijn basisplaats.

Voor de Rode Duivel begon het seizoen heel moeizaam, pas in december pakte hij zijn eerste speelminuten in de Premier League. De laatste paar weken mocht hij echter al drie keer in de basis starten en telkens kreeg hij achteraf lof. Ook nu regende het positieve reacties:

UPDATE:

Liverpool kwam op achterstand tegen Crystal Palace en na de rust volgden er maar liefst zes goals. Salah zit ondertussen al aan nummer 16 in de Premier League en door de 4-3 zege behoudt Liverpool de leidersplaats.

En ook Manchester United blijft maar winnen. Thuis tegen Brighton & Hove Albion werd het 2-1. Pogba en Rashford, de mannen in vorm sinds de trainerswissel bij de Mancunians, maakten de goals voor de thuisploeg, Gross milderde nog. Zes zeges in zes wedstrijden onder Solskjaer. De Noor gunde Romelu Lukaku een tiental minuten, onze landgenoot viel in voor Martial.

19/01/2019 13:30Wolverhampton - Leicester City4-3
19/01/2019 16:00Bournemouth - West Ham Utd2-0
19/01/2019 16:00Liverpool FC - Crystal Palace4-3
19/01/2019 16:00Manchester United - Brighton2-1
19/01/2019 16:00Newcastle United - Cardiff City3-0
19/01/2019 16:00Southampton - Everton2-1
19/01/2019 16:00Watford - Burnley0-0
19/01/2019 18:30Arsenal - Chelsea2-0