100-voudig Duits international beseft dat België deze keer méér favoriet is: "Laat de Rode Duivels maar naar de ranking kijken en het toernooi onbezorgd inzetten"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
100-voudig Duits international beseft dat België deze keer méér favoriet is: "Laat de Rode Duivels maar naar de ranking kijken en het toernooi onbezorgd inzetten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Müller is opnieuw van de partij als Duits international. De aanvaller van Bayern München was het destijds ook op grote toernooien gewend om voor de gouden plak te voetballen. Nu moet hij pakweg België voor zich dulden als één van de favorieten.

Thomas Müller maakt zijn wederoptreden bij Die Mannschaft na een afwezigheid van enkele jaren. Voor alle duidelijkheid: het was Joachim Löw die beslist had om Duitsland te verjongen en enkele oudgedienden niet langer te selecteren. 

Anno 2021 zit Duitsland op het einde van een tijdperk. Meer zelfs: niemand rekent hen bij de favorieten voor de EK-titel. De Rode Duivels zijn dat dan weer wél. “De voorbije toernooien ontbrak het België om in de finale te geraken.”

“In het voetbal draait veel om details”, aldus de honderdvoudig Duits international in Het Laatste Nieuws. “Ik zit te ver weg van het Belgische voetbal om dat te kunnen beoordelen. Maar ik weet wel dat België enkele individuele spelers met superkwaliteiten bezit.”

De voorbije toernooien ontbrak het België om in de finale te geraken

Thomas Müller

Müller besluit met een kwinkslag en hoopt dat de Rode Duivels als nummer één van de FIFA-ranglijst de anderen gaan onderschatten. “Laat ze maar naar de ranking kijken en het toernooi onbezorgd inzetten. (glimlacht) Voor mij is dat geen probleem.”
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties