Champions League: Kan Standard vanavond Glasgow afhouden?

Champions League: Kan Standard vanavond Glasgow afhouden?
Foto: © SC

Terwijl de mannen zich voorbereiden op belangrijke WK- kwalificatiewedstrijden, gaan de vrouwen op zoek naar de grootste bekroning van het seizoen: de Champions League. In de 1/16e finales speelt Standard vanavond tegen Glasgow City.

Standard plaatste zich net als vorig jaar rechtstreeks voor het kampioenenbal, Glasgow City moest een voorronde afwerken. Daarin maakte het onder andere komaf met Twente en enkele andere teams, dus moet Glasgow City zeker niet onderschat worden. 

Voor beide teams was vorig jaar deze ronde het eindstation in de Champions League, een van beide teams zal nu dus verder kunnen gaan. In de 1/8e finales wacht dan mogelijk een duel met Arsenal, altijd een gezellig duel.

De speelsters zelf geloven er alvast in: "We hebben hard gewerkt en kunnen iets neerzetten hier door met een sterk blok uit te pakken", aldus verdedigster Julie Grégoire. "We gaan ons best doen om hier een goed resultaat neer te zetten. We moeten maximaal profiteren van deze kans en een zo goed mogelijk resultaat neerzetten.

Beleef de strijd nog intenser!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met een inzet van 60 euro verdien je 144 euro als Standard wint. Zet je 60 euro in op winst van Glasgow, dan kan je dat evenveel opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties