Ronaldo blijft ook in 2014 scoren

Caroline Tonnelier
| 4 reacties
Ronaldo blijft ook in 2014 scoren
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cristiano Ronaldo blijft ook in 2014 vlot de weg naar de netten vinden. De Portugees was goed voor twee doelpunten in de 3-0 zege van Real Madrid tegen Celta de Vigo.

Hoewel de ruime cijfers anders zouden doen vermoeden, beleefde de Koninklijke geen makkelijke avond in Bernabeu. In de eerste helft brachten de Madrilenen een fletse vertoning op de mat en waren de beste mogelijkheden zelfs voor de bezoekers. Diego Lopéz voorkwam een vroege achterstand bij een uitstekende kans voor Charles en ook Borja Oubina en Rafinha kwamen nog dicht bij de openingstreffer. Real Madrid zette daar mogelijkheden voor Ronaldo, Modric en Benzema tegenover, maar echt overtuigen kon de ploeg uit de Spaanse hoofdstad niet.

Na de pauze drong de thuisploeg wat meer aan, maar de eerste goede mogelijkheid was opnieuw voor de bezoekers. Charles toonde zich echter opnieuw niet trefzeker genoeg. Wie te veel kansen mist in Bernabeu, weet dat de kans dan groot is dat hij het deksel op de neus krijgt en dat is exact wat even later gebeurde. Invaller Jesé bood Benzema de 1-0 aan en de Fransman miste niet. In de slotfase zorgde Ronaldo nog voor de overdreven 3-0 cijfers. De Portugees speelde zeker niet zijn beste wedstrijd, maar liet toch weer twee treffers optekenen. Carvajal en invaller Bale tekenden voor de assists. CR7 is zo opnieuw alleen topschutter in La Liga en rondde bovendien de kaap van 400 doelpunten in zijn carrière.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties