Maarten Martens schrijft open brief aan supporters AZ

Maarten Martens schrijft open brief aan supporters AZ
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Maarten Martens heeft leuke tijden beleefd bij AZ en wilde de supporters daarvoor danken. Onze landgenoot schreef daarom een open brief naar de Alkmaarse fans en beloofde nog terug te zullen keren naar de club.

Vandaag heb ik een laatste rondje door het AFAS Stadion gemaakt en iedereen die daar werkzaam is de hand geschud en bedankt voor alle mooie jaren.

Aangezien ik niet alle supporters en sponsors persoonlijk kan bedanken, doe ik het graag via deze weg. Het komt niet vaak meer voor dat een speler zevenenhalf jaar bij een club blijft. In die zevenenhalf jaar dat ik bij AZ was, heb ik net als jullie zo’n beetje alles meegemaakt. We hebben kunnen juichen om de grootste successen, de landstitel van 2009, de Johan Cruijff Schaal van datzelfde jaar en de KNVB beker van 2013. Maar uiteraard hebben we ook samen getreurd, bijvoorbeeld na het echec op Woudestein dat ons het kampioenschap van 2007 kostte. We hebben ook samen geknokt, na het omvallen van DSB, waarna we met z’n allen de club min of meer opnieuw moesten opbouwen.

Ik zal mijn tijd bij AZ nooit vergeten en denk nog vaak terug aan de bijzondere wedstrijden die ik mocht spelen tegen onder meer Fenerbahçe, Newcastle United, Anderlecht, Udinese en Valencia. Legendarische wedstrijden die me altijd zullen bijblijven en die ervoor zorgden dat AZ in m’n hart geworteld zit.

Ik wil iedereen hartelijk danken voor de enorme waardering die ik altijd heb gevoeld. Het is die waardering waardoor ik in de toekomst zeker nog terug zal keren bij AZ.

Ik wens jullie als supporters en sponsors - en alle anderen die nauw betrokkenen zijn bij AZ - heel veel geluk en succes in de toekomst.

Maarten Martens

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties