Roy Keane verkiest Ierland boven Aston Villa

Jeroen Evens
| 1 reacties
Roy Keane verkiest Ierland boven Aston Villa
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roy Keane verlaat Aston Villa met onmiddellijke ingang. Zowel bij Villa als bij de Ierse nationale ploeg was Keane assistent-coach, maar beide jobs zijn volgens Keane niet meer verenigbaar.

Afgelopen juli werd bekend dat Machester United-icoon Roy Keane assistent-coach werd van Paul Lambert bij de club van Christian Benteke. Na een half jaar geeft hij er de brui aan. Hij geeft de voorkeur aan zijn functie als assistent-bondscoach bij de Ierse nationale ploeg.

“Ultimately, my roles with Villa and Ireland and combining my commitment to these have become too much. It isn’t fair to either Villa or Ireland, so I’ve made this decision.” (Roy Keane aan BBC)

De voormalige middenvelder van Manchester United, die ook als trainer aan de slag was bij Sunderland en Ipswich, zou volgens BBC het moeilijk hebben om genoeg tijd vrij te maken voor zijn gezin.

Villa, dat zaterdag op bezoek gaat in de Premier League bij Burnley, staat momenteel maar net 2 punten boven de degradatiezone, en kon geen enkele van zijn laatste negen wedstrijden winnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties