Jorgensen beseft: "Hoe we speelden tegen Waasland-Beveren? Irriterend"

Jorgensen beseft: "Hoe we speelden tegen Waasland-Beveren? Irriterend"
Foto: © photonews

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Jesper Jorgensen is met Zulte Waregem aan een goed seizoen bezig. 10 op 18, qua bilan is dat zeker niet slecht. Toch blijft de Deen kritisch. De neuzen mogen niet te snel te hoog gaan, meent hij.

Aernout Van Lindt in Waregem

"We speelden al een aantal erg goede wedstrijden dit seizoen. Tegen Genk, tegen Club Brugge ook. Onze slechtste match van het seizoen was tegen Waasland-Beveren", aldus een eerlijke Jorgensen.

"Misschien dat we daar iets te veel met de neuzen in de hoogte hebben gespeeld. Het was eigenlijk over de ganse lijn niet goed die match van ons. Het zal nu aan ons zijn om tegen de zogezegde 'kleinere teams' beter te doen dan vorige jaren."

We moeten er nu tegen elke ploeg staan 

Belangrijker dan de wedstrijd tegen Gent zijn in dat licht misschien de matchen daarna: "OH Leuven, Westerlo en Charleroi. Dat zijn zeker belangrijke matchen waar we ook op ons best moeten zijn. Een ontgoochelende prestatie als op de Freethiel willen we vermijden."

Tegen Gent zal de middenvelder zelf ook weer 100% zijn: "Het interlandbreakje heeft me deugd gedaan. Ik heb wat last gehad aan het bovenbeen. Een kleine verrekking, maar toch goed om even rustig te kunnen herstellen in die twee weken. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties