Praet, Meunier, Depoitre,... Ook voor deze jongens is het money time als ze een transfer willen versieren

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 15 reacties
Praet, Meunier, Depoitre,... Ook voor deze jongens is het money time als ze een transfer willen versieren
Foto: © photonews

De prijzen worden de komende weken verdeeld in onze Jupiler Pro League. Maar niet alleen voor de clubs is het money time. Ook een pak spelers schreeuwen al een poosje van de daken dat ze aan een nieuwe uitdaging toe zijn. Een overzichtje...

De paars-witte leegloop...

Vooral bij RSC Anderlecht zijn er enkele spelers die zich de komende weken extra moeten laten gelden. Dennis Praet gaf al meermaals aan dat hij aan de laatste weken in paars-witte loondienst bezig is, maar nu moet hij het elftal ook naar die prijs leiden.

Dat geldt overigens ook voor Matias Suarez en Youri Tielemans. De Argentijn haalde zijn neus op voor FC Nantes, terwijl Tielemans schermt met de interesse van de halve Europese top. Toon het dus maar, heren.

Bundesliga? Pintjesliga...

Met stip op nummer één bij Club Brugge: Thomas Meunier. De Luxemburger zit met een verhuis in zijn achterhoofd, maar viel de voorbije weken meermaals door de mand. Knallen in de Bundesliga? Eerst foutloos blijven in de pintjesliga!

Verder staat alles en iedereen op Olympia met de voetjes op de grond. Er is eigenlijk maar één focus: de titel pakken! En voor pakweg Boli Bolingoli kan play-off 1 hét uitstalraam worden voor een geïnteresseerde club mét speelminuten in de aanbieding.

Premi... Championship

Bij de Buffalo's springt er natuurlijk één naam uit: Laurent Depoitre. Het is geen geheim dat de aanvaller geen zin heeft om zijn contract te verlengen en dus in de Premier League te gaan voetballen.

Maar dan zullen de prestaties ook moeten volgen. Eerlijk? De bonkige spits valt momenteel te licht uit voor de Premier League. The Championship dan maar? Aston Villa zoekt nog een vervanger voor Gabriel Agbonlahor...

Ook niet te vergeten:

Ook bij de kleinere ploegen lopen enkele heerschappen rond die (denken) klaar (te) zijn voor een stapje hogerop. Jordan Lukaku en Fernando Canesin Matos willen meer dan KV Oostende, maar lieten bitter weinig zien in play-off 1.

Al deze jongens moeten eigenlijk gewoon het spoor volgen van pakweg Sofiane Hanni of Thibault Moulin. Week na week bevestigen bij je eigen ploeg en ondertussen zwijgen. Dan volgt die beloning sowieso wel...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties