Stadion: London Stadium
Chelsea blijft mede dankzij fraaie goal Hazard stevig aan de leiding (mét beelden!)
Timothy Collard

Chelsea blijft mede dankzij fraaie goal Eden Hazard stevig aan de leiding (mét beelden!)

Eden Hazard en Chelsea sloten maandag de speeldag in de Premier League af. De leider uit Engeland moest op bezoek bij West Ham United en daar zorgde Hazard op mooie wijze voor het openingsdoelpunt. Uiteindelijk won Chelsea met 1-2.

Na iets meer dan twintig minuten spelen trapte Hazard zijn ploeg op voorsprong. Na goed voorbereidend werk van Kante volgde er mooie één-twee tussen Hazard en Pedro. Onze landgenoot kwam terug aan de bal en deed vervolgens de rest.

Hazard omzeilde de uitgekomen doelman net genoeg en werkte het leer uiteindelijk proper tegen de touwen. Een fraai doelpunt van de Rode Duivel dat je hieronder kan bekijken:

Meteen na de rust verdubbelde Diego Costa de voorsprong van The Blues. West Ham probeerde nog wel iets terug te doen, maar het doelpunt van Lanzini kwam te laat. Door deze zege blijft Chelsea stevig aan de leiding in de Premier League.