Beerschot Wilrijk heeft een nieuwe ambiancemaker in huis, maar ook... "Een voetballende aanvaller, technisch en balvast"

Beerschot Wilrijk heeft een nieuwe ambiancemaker in huis, maar ook... "Een voetballende aanvaller, technisch en balvast"
Foto: © photonews

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Beerschot-Wilrijk kwam deze week nog met verrassend nieuws op de proppen. De Kameroense spits Jacques Zoua kwam de rangen versterken. Een international die onder Hugo Broos gediend heeft dus. En die is vol lof over de aanvaller van de Ratten.

Broos geeft Marc Brys direct wat tips mee. "Jacques Zoua moet altijd een meerwaarde betekenen voor Beerschot Wilrijk", zegt Broos in GvA. "Persoonlijk vind ik hem het best renderen met een diepe spits voor hem."

"Jacques is technisch sterk en erg balvast. Noem hem gerust een voetballende aanvaller. Hij kan ook als diepe spits uitgespeeld worden, maar daarvoor vind ik hem een beetje te weinig explosief. Op die positie is hij niet beweeglijk genoeg."

Ambiancemaker

Bij Kameroen is hij alvast zeker van zijn plaats. "Jacques is een talentrijke speler die altijd zijn plaats heeft in de nationale ploeg van Kameroen. De voorbije maanden viel hij wegens een blessure naast de selectie. Hopelijk levert hij bij Beerschot Wilrijk opnieuw sterke prestaties en komt hij op die manier weer in de aandacht. Zijn mentaliteit is in ieder geval prima. Bij de 'Ontembare Leeuwen' zorgt hij in de kleedkamer altijd voor ambiance."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties