Vandenbempt voorspelt: "Ik durf er geld op te verwedden dat er een paar grote transfers aankomen bij Anderlecht"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 59 reacties
Vandenbempt voorspelt: "Ik durf er geld op te verwedden dat er een paar grote transfers aankomen bij Anderlecht"
Foto: © photonews

Er vielen de voorbije weken heel wat namen voor de overname van RSC Anderlecht en uiteindelijk is daar uit het niets Marc Coucke. Analist Peter Vandenbempt laat zijn licht schijnen over de opvallende overstap.

"Roger Vanden Stock heeft aangegeven dat hij de fakkel doorgeeft aan Coucke. Of hij dan ook voorzitter zal worden, dat zal vrijdag pas blijken. Maar zoals we Coucke kennen, is hij niet iemand die geld investeert en dan een rol op het tweedee plan speelt", zegt Vandenbempt op VRT Nieuws.

Vooraanstaande rol bij Anderlecht

Peter Vandenbempt

"Hij staat graag in de belangstelling, mengt zich graag in het financiële, commerciële en sportieve beleid van de club. Het kan niet anders dat hij een vooraanstaande rol zal spelen bij Anderlecht."

Grote namen

De komst van Coucke kan ook impact hebben op de spelerskern. "Hij pakt graag uit met grote transfers. Ik durf er geld op te verwedden dat er ook een paar flinke zullen aankomen bij Anderlecht. Als de financiën van de club dit toelaten", verwacht Vandenbempt.

"Coucke mengt zich ook graag in het sportieve beleid van de club. Hij geeft graag zijn mening over de keuzes van de trainer. Ik kijk met grote belangstelling uit naar de samenwerking met Vanhaezebrouck."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties