20e trainersontslag op komst? "Hij overschrijdt voortdurend de grenzen"

Redactie
| 5 reacties
20e trainersontslag op komst? "Hij overschrijdt voortdurend de grenzen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard - Anderlecht is een bijzonder gevoelig duel op zondag. De Clasico, altijd voer voor discussie. Met Ricardo Sa Pinto als extra pigment in een sowieso al geladen duel? "Wie beschermt hem?"

Voor Wilfried Van Moer is het duidelijk: "Opnieuw play-off 1 missen zou dramatisch zijn. Dan zou Standard een 'gewoon ploegske' worden", klinkt het in Het Laatste Nieuws. "Ze kunnen het zich niet permitteren, het zou terug naar voor de tijd D'Onofrio gaan zijn."

Jacques Sys gaat in De Zondag nog een stukje verder: "Vooral het ontluisterend gedrag van Sa Pinto haalt momenteel de pers. Als je spelers je - zoals dinsdag in Waregem - moeten tegenhouden, welke geloofwaardigheid heb je dan nog als coach?"

Grensoverschrijdend

"Er zit altijd elektriciteit in wedstrijden tussen Anderlecht en Standard, dat moet niet extra aangezwengeld te worden. Trainers zijn er niet om met hun gedrag supporters nog eens extra op te hitsen. Sa Pinto overschrijdt de grenzen voortdurend. En als de resultaten niet beter worden, dan zal hij zich moeilijk kunnen handhaven."

Sa Pinto heeft met de thuismatchen tegen Anderlecht en Club Brugge (voor de Beker) een dubbel examen te maken. Beide matchen verliezen kan de doelstellingen helemaal fnuiken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties