Reactie Kvilitaia scoorde met zijn eerste baltoets: "Dit is meer dan een doelpunt, hier zit drie maanden labeur in"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 0 reacties
Kvilitaia scoorde met zijn eerste baltoets: "Dit is meer dan een doelpunt, hier zit drie maanden labeur in"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Giorgi Kvilitaia was vanavond samen met Jonathan David de held bij AA Gent. Hij tekende met zijn allereerste baltoets in Gentse loondienst meteen voor de winnende treffer. Wat een binnenkomer.

En of dat doelpunt de Georgiër deugd deed, hij stond te blinken in de mixed zone. "Dit is niet zomaar een doelpunt, hier zit drie maanden hard labeur in", aldus Kvilitaia achteraf. "Ik wil echt iedereen bedanken, de kinesisten en de coaches, voor het vertrouwen. Dit doelpunt is voor iedereen." Hij moest immers terugvechten na een gebroken enkel.

"Ik werd op 20 mei geopereerd aan die enkel en normaal gezien ben je dan vier maanden out. Ik sta er nu al na drie maanden." Hij is goed in terugvechten, zo blijkt. "Ik klop altijd het schema van de dokters. Mijn mentale weerbaarheid is ook mijn grootste kracht."

Meteen op de afspraak

Het blijft uitzonderlijk dat je met je eerste tik al na 28 seconden meteen kan scoren. En dan nog de winnende treffer. "Ik hoop dat iedereen nu in me zal geloven. Het publiek heeft het nooit graag wanneer je als nieuwe speler geblesseerd aankomt. Ik scoorde al veel doelpunten, maar dit zal voor mij lang de belangrijkste in Gent blijven. Ik ben gewoon zó blij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties