Cleansheet-koning blijft kalm onder vele transfergeruchten: "Het kan snel gaan, maar ik heb het hier zeker naar mijn zin"

Dirk Pieters
| 4 reacties
Cleansheet-koning blijft kalm onder vele transfergeruchten: "Het kan snel gaan, maar ik heb het hier zeker naar mijn zin"

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Dat er de volgende dagen nog heel wat gaat bewegen bij Antwerp is bijna een zekerheid. De club is nog van plan enkele versterkingen te halen, maar ook uitgaande transfers behoren tot de mogelijkheid. Zo is vooral Sinan Bolat hot op de transfermarkt.

De doelman van Antwerp is ondertussen wel de clean sheet-koning in de Jupiler Pro League. Vorig seizoen draaide Bolat al vlot mee bovenaan het klassement en ook dit jaar staat zijn teller al op 4 in 5 wedstrijden. Straffe cijfers en dat zorgt ook voor veel interesse. "Ja er zijn wel enkele clubs die interesse tonen, maar er zijn nog enkele dagen te gaan. Het kan snel gaan in het voetbal, maar momenteel zit ik nog bij Antwerp. De clubs die me willen, moeten eerst langs Antwerp passeren", aldus de goalie over de transfergeruchten.

De vraag is of Antwerp de doelman zomaar wil laten gaan. De club begon uitstekend aan het seizoen en heeft grote ambities. "Het zal niet gemakkelijk worden om een overeenkomst te vinden. Ze hebben ambities en willen beter doen dan vorig seizoen en ik wil gerust meewerken om dat waar te maken. Ik heb het hier zeker naar mijn zin."

Centen bepalen de keuze niet

"Als ik naar een andere club zou gaan, dan zullen centjes mijn keuze niet bepalen. Ik zou voor een club kiezen waar ik zeker aan spelen toekom. Centen zijn niet meer zo belangrijk. Ik wil vooral bij een club spelen waar ik me goed voel en zal dus niet zomaar alles aanpakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties