Premier League: Tielemans alweer beslissend, rode lantaarn Huddersfield geeft zekere zege nog volledig uit handen

Sam Suttels
Sam Suttels
| 1 reacties
Premier League: Tielemans alweer beslissend, rode lantaarn Huddersfield geeft zekere zege nog volledig uit handen
Foto: © photonews

In Duitsland was het Benito Raman die wist te scoren voor Düsseldorf, maar dat leverde helaas geen punten op. Youri Tielemans zijn assist in minuut 90 was dan weer wel van goudwaarde voor Leicester.

The Foxes leken voor een onmogelijke klus te staan op het veld van Burnley na een rode kaart voor Maguire na amper vier minuten. Toch slaagden ze erin met 1-2 te winnen, mede danzij de beslissende assist van Tielemans voor de 1-2. De beloftevolle Belg telt na zes Premier League-matchen al drie assists en een doelpunt.

Drama voor rode lantaarn Huddersfield op bezoek bij West-Ham. Zonder Mbenza en Depoitre stonden The Terriers een tiental minuten voor tijd op een comfortabele 1-3 voorsprong, maar ze verspeelden die nog compleet na een dolle slotfase. Ogbonna en Chicharito (2x) hielden de drie punten thuis.

Bournemouth-Newcastle was de derde match van de middag in de Premier League en die eindigde op 2-2. Ook daar zat het venijn in de staart met de gelijkmaker van Ritchie voor de bezoekers in minuut 94.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties