Transfernieuws en Transfergeruchten 08/05: Hazard - Rodríguez Rubio - Alcántara - Butez - Onuachu - Ingvartsen

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 08/05: Hazard - Rodríguez Rubio - Alcántara  - Butez - Onuachu - Ingvartsen
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Hazard - Rodríguez Rubio - Alcántara - Butez - Onuachu - Ingvartsen

PSG wil James Rodriguez en Thiago Alcantara van Bayern München naar Parijs halen

Paris Saint-Germain wil de Champions League winnen. De Franse landskampioen is van plan om in het tussenseizoen nog maar eens keihard uit te halen op de transfermarkt. (Lees meer)


Bevestigt Eden Hazard zijn transfer van Chelsea FC naar Real Madrid?

Eden Hazard wordt iedere dag op de één of andere manier gelinkt aan Real Madrid. De aanvaller laat echter nooit het achterste van zijn tong zien. Of is het bij deze toch eens prijs? (Lees meer)


OFFICIEEL: Club Brugge heeft eerste transfer beet, de eerste Ivoriaan ooit

Odilon Kossounou heeft voor vier jaar getekend bij Club Brugge

Club bereikte vandaag een akkoord met Hammarby IF over de overgang van Odilon Kossounou. De Ivoriaanse verdediger tekent een contract voor 4 jaar bij Blauw-Zwart. (Lees meer)


Genk overweegt Marcus Ingvartsen als pasmunt te gebruiken voor Paul Onuachu

Op het Gala van de Profvoetballer gaf Philippe Clement mee dat Genk al een groot deel van zijn huiswerk voor volgend seizoen gemaakt heeft. De namen liggen klaar, nu ze nog binnenhalen. Paul Onuachu moet daarbij de nieuwe targetspits worden. (Lees meer)


Club Brugge heeft Odilon Koussounou beet

De eerste versterking voor Club Brugge naar volgend seizoen toe is zo goed als binnen. De 18-jarige Odilon Koussounou legde zijn medische testen al af in Brugge nadat hij maandagavond was ingevlogen. (Lees meer)


Jean Butez kan voor vier jaar bij Standard tekenen

Jean Butez heeft zich dit seizoen opgeworpen tot puntenpakker bij Moeskroen. De 23-jarige Franse doelman stond dan ook in de belangstelling van verschillende topclubs. Maar het lijkt al duidelijk wie er aan het langste eind gaat trekken. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 07/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 09/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties