Transfernieuws en Transfergeruchten 17/06: Hazard - Santini - Verstraete - Verstraete - Willian - Lustig - Pirard - Kalinic

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 17/06: Hazard - Santini - Verstraete - Verstraete - Willian - Lustig - Pirard - Kalinic
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 23/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Hazard - Santini - Verstraete - Verstraete - Willian - Lustig - Pirard - Kalinic

Chelsea wil Willian niet naar Barcelona laten vertrekken

Willian ligt nog maar één seizoen onder contract bij Chelsea en dat is andere topclubs niet ontgaan. De Blues willen hem echter niet laten gaan. (Lees meer)


Waasland-Beveren wil Roef vervangen door STVV-keeper Pirard

Het is al een tijdje geweten dat Davy Roef Waasland-Beveren zal verlaten. De doelman keert voorlopig terug naar RSC Anderlecht. In de zoektocht naar een vervanger wil Waasland-Beveren shoppen in de Jupiler Pro League. (Lees meer)


Daley Sinkgraven ruilt Ajax voor Bayer Leverkusen

Naast de sterkhouders, staan ook een aantal bankzitters van Ajax in de belangstelling van verschillende buitenlandse clubs. Eén van hen  heeft nu een transfer beet. (Lees meer)


Atletico Madrid staat op het punt om Joao Felix weg te halen bij Benfica

Atletico Madrid lijkt deze zomer Antoine Griezmann te gaan verliezen. Het geld dat ze voor de Fransman krijgen, willen ze meteen opnieuw investeren. (Lees meer)


AA Gent haalt rechtsachter Reuben Yem opnieuw binnen

Het gaat hard voor AA Gent op de transfermarkt. Een uurtje nadat de Oost-Vlamingen Birger Verstraete naar FC Köln lieten vertrekken, haalden ze ook zelf een speler binnen. (Lees meer)


OFFICIEEL: Verstraete trekt voor mooi bedrag naar Bundesliga
Foto: © photonews

De transfer van Birger Verstraete naar FC Köln is rond

Het was eerder op de dag al duidelijk en is nu ook officieel: Birger Verstraete ruilt AA Gent voor FC Köln in de Duitse Bundesliga. (Lees meer)


Na Castro-Montes wil AA Gent zijn rechtsback versterken met Celtic-speler Mikael Lustig

KAA Gent staat op het punt om zich opnieuw te versterken met een rechtsback. Dit keer is de keuze gevallen op een Zweed met jarenlange ervaring bij Celtic Glasgow. (Lees meer)


Sampdoria denkt aan Ivan Santini

Ivan Santini scoorde het voorbije seizoen heel vlot, maar hij toch kende hij een wisselvallig seizoen. Daarom lijkt hij te mogen vertrekken van Vincent Kompany. Er zijn al heel wet clubs die interesse tonen en één club is naar verluidt heel concreet. (Lees meer)


Standard heeft een akkoord met Amir Rrahmani

Standard heeft er al een drukke zomermercato opzitten. Het haalde Selim Amallah en Mergim Vojvoda op bij Moeskroen. Nu lijkt het ook in de Kroatische competitie te gaan shoppen. (Lees meer)


Birger Verstraete ruilt AA Gent wellicht voor het Duitse FC Köln

AA Gent leende deze zomer al Lior Inbrum uit en liet ook Anthony Swolfs en Renato Neto transfervrij vertrekken. Nu staat er een vierde speler op het punt de Ghelamco Arena te verlaten. (Lees meer)


Modou Diagne zal STVV dan toch niet versterken

De Senegalees Modou Diagne leek de eerste grote versterking te worden voor STVV. Volgens 'Het Belang van Limburg' zou de club de transfer nu toch geannuleerd hebben. De reden voor deze annulatie is niet gekend. (Lees meer)


Aston Villa overweegt Lovre Kalinic (ex-AA Gent) uit te lenen aan FC Nantes

Lovre Kalinic verliet in januari de Jupiler Pro League voor een avontuur bij Aston Villa in de Engelse tweede klasse. Daar zit hij echter vooral op de bank. (Lees meer)


Anderlecht duwt door voor middenvelder Manchester City

Anderlecht wil Matthew Smith huren van Manchester City

Sinds Vincent Kompany werd aangesteld als speler-manager van Anderlecht, worden heel wat pionnen van Manchester City aan paars-wit gelinkt. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 16/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 18/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties