Transfernieuws en Transfergeruchten 24/06: Trossard - Promes - Wan-Bissaka - Miric - Insigne - Promes

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 24/06: Trossard - Promes - Wan-Bissaka - Miric - Insigne - Promes
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 17/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Trossard - Promes - Wan-Bissaka - Miric - Insigne - Promes

Het uitzicht op speelminuten was een belangrijke factor in de keuze van Leandro Trossard voor Brighton & Hove Albion

Het werd in de loop van maandag steeds duidelijker: Leandro Trossard vertrekt naar Brighton & Hove Albion. Zijn zaakwaarnemer verklaart de keuze voor de club van onder meer José Izquierdo. (Lees meer)


Napoli reageert gepikeerd op transfergeruchten

Het bestuur van Napoli is niet opgezet met een bericht van La Gazetta Dello Sport. De Italiaanse club had geschreven dat twee spelers te koop stonden. (Lees meer)


Ajax betaalt meer dan vijftien miljoen euro voor Quincy Promes

Ajax heeft een vijfde zomertransfer beet. De Amsterdammers kondigden zopas de komst van Nederlands international Quincy Promes aan.   (Lees meer)


Aaron Wan-Bissaka heeft deze week medische testen bij Manchester United

Manchester United staat op het punt om Aaron Wan-Bissaka vast te leggen. Volgens verschillende Engelse media zal de rechtsback van Crystal Palace deze week zijn medische testen afleggen. (Lees meer)


Sporting Lokeren neemt afscheid van Marko Miric

Sporting Lokeren is op zoek naar enkele versterkingen en dus mogen er ook spelers vertrekken. Eén van die spelers is al zeker Marko Miric. De spits zijn contract loopt af deze zomer en zal niet worden verlengd. (Lees meer)


Quincy Promes keert terug naar Ajax en zal tekenen voor vijf jaar

Na een uitstekend seizoen zou Ajax heel wat topspelers kunnen verliezen. Toch is het niet van plan om verzwakt uit deze mercato te komen. Het zal vandaag een toptransfer aankondigen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 23/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 25/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties