Waar ligt de toekomst van Okaka?

Redactie
Waar ligt de toekomst van Okaka?
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Praet - Bale - Buffon - Alderweireld - Boateng - Okaka Chuka - Dembele - Denswil

Waar ligt de toekomst van Okaka?

Na een uitleenbeurt aan Udinese trekt ex-Anderlechtaanvaller Stefano Okaka opnieuw naar Watford. Galatasaray zou hem daar voor drie miljoen euro willen oppikken, weet de Turkse media.

Transfernieuws en Transfergeruchten 02/07

Deinze versterkt zicht met Jannes Van Steenkiste (ex-Antwerp en Club Brugge)

Deinze zet de ambities om naar eerste klasse B te promoveren kracht bij. De Oost-Vlamingen halen een linksback met heel wat ervaring in de eerste en tweede klasse in huis. (Lees meer)


Chareroi plukt Sebtaoui transfervrij weg bij Anderlecht

Na één jaar bij Anderlecht zoekt doelman Ilias Moutha-Sebtaoui alweer andere oorden op. Hij zou voor drie jaar bij Charleroi hebben getekend. (Lees meer)


Anderlecht is eruit met Heerenveen: Kompany krijgt zijn eerste versterking (voor fikse prijs)

Anderlecht haalt Michel Vlap bij Heerenveen

Het is wachten op de aankondiging van Anderlecht, maar de deal tussen paars-wit en Heerenveen over Michel Vlap is er eindelijk gekomen. Na heel wat over-en-weer-spelletjes met cijfers heeft Anderlecht de portefeuille wel serieus moeten open trekken. (Lees meer)


De Braziliaan Gabriel Martinelli is de eerste transfer van Arsenal deze zomer

Arsenal heeft zijn eerste transfer van de zomer beet. De Braziliaan Gabriel Martinelli komt de rangen versterken voor 'lange duur', zoals Arsenal het op zijn sociale media omschreef. (Lees meer)


Bakary N'Diaye wordt gelinkt aan Club Brugge

Club Brugge zit niet al te dik meer in de centrale verdedigers. Zeker als straks ook nog Stefano Denswil vertrekt, moet blauw-zwart in dat compartiment nog versterking gaan halen. Mogelijk komt die uit de Marokaanse competitie. (Lees meer)


Gabriel Martinelli trekt naar Arsenal

Met Gabriel Martinelli heeft ook Arsenal zijn eerste recruut van de zomer binnen. Hij komt over van Ituano en tekende een meerjarig contract bij The Gunners.


Juventus en Buffon? Bijna rond

Gianluigi Buffon en Juventus? De deal is zo goed als rond. Enkel de laatste details nog en dan komt de legendarische doelman terug naar Turijn. 


OFFICIEEL: ex-speler KRC Genk wordt opvolger van Bongonda bij Zulte Waregem
Foto: © Photonews

OFFICIEEL: ex-speler KRC Genk wordt opvolger van Bongonda bij Zulte Waregem

Zulte Waregem blijft niet bij de pakken zitten. Het heeft nu ook zijn derde nieuwkomer weten binnen te halen. (Lees meer)


'PSV wil shoppen bij Valencia'

PSV wil de jonge linksback Toni Lato (21) graag binnenhalen. Volgens Voetbal International hopen ze hem los te weken bij Valencia.


Stefano Denswil zou vandaag zijn transfer naar Bologna kunnen afronden

Er lijkt schot in de zaak te komen. Stefano Denswil wil deze zomer zijn transfer naar een grotere competitie en die lijkt er ook te gaan komen. Vandaag zou zijn entourage samenzitten met een Italiaanse eersteklasser. (Lees meer)


'Club Brugge haalt het van onder meer KRC Genk en Antwerp in strijd om winger Opa Nguette van Metz''

KRC Genk en Club Brugge zullen ook in jaargang 2019-2020 met elkaar de degens kruisen in de titelstrijd. Ook op de transfermarkt roeren ze zich tegen elkaar op. (Lees meer)


Snodgrass hakt knoop door

Robert Snodgrass heeft een nieuw contract getekend bij West Ham United. Dat nieuws is ook officieel bevestigd.


Geoffrey Mujangi-Bia trekt naar team van Guy Luzon

Geoffrey Mujangi-Bia trekt naar Maccabi Petah Tikva, waar hij tekende voor twee seizoenen en zijn ex-coach Guy Luzon zal tegenkomen. 


Einde van avontuur Kevin-Prince Boateng

Kevin-Prince Boateng zal na een halfjaar bij Barcelona niet bij de club blijven. Dat heeft hij zelf laten weten via de sociale media. Een gelukkig halfjaar was het ook allerminst.


Adrien Bongiovanni speelt ook volgend seizoen voor Cercle Brugge

Cercle Brugge heeft goed nieuws gekregen van moederclub AS Monaco. De Monegasken verhuren toptalent Adrien Bongiovanni nog een seizoentje aan de Vereniging. Vrij onverwacht eigenlijk... (Lees meer)


AC Milan wil deze week met de onderhandelingen met Dennis Praet beginnen

Ze gaan er geen doekjes omwinden bij AC Milan: ze willen Dennis Praet. Trainer Marco Giampaoli heeft zijn bestuur gevraagd van de Belgische middenvelder een topprioriteit te maken. (Lees meer)


Gareth Bale zou weg moeten van Real Madrid

Zinedine Zidane is absoluut niet zijn grootste fan, dus zou een transfer van Gareth Bale deze zomer niet helemaal onlogisch zijn. De Welshman zal onder Zidane zeker geen gegarandeerde basisspeler meer zijn, maar toch wil hij het been stijf houden. Wat wil je, met zo'n loon... (Lees meer)


OFFICIEEL: Benitez coach van Carrasco

Rafael Benitez heeft een nieuwe job. Hij gaat aan de slag bij het Dalian Yifang van Yannick Carrasco. Dat nieuws is inmiddels ook geofficialiseerd. 


OFFICIEEL: PSG kondigt grote transfer aan

PSG heeft Pablo Sarabia overgenomen van Sevilla. Hij tekent een contract voor vijf seizoen in Parijs.


Toby Alderweireld staat in de belangstelling van AS Roma

Het wordt nog een drukke transferzomer voor onze Rode Duivels. Er zijn er nog een 10-tal die een nieuwe club kunnen of willen vinden. En wat met Toby Alderweireld? Die gaat nu zijn laatste contractjaar in bij Tottenham. (Lees meer)


Bayern wil Dembélé, maar ...

Het eerste miljoenenbod van Bayern München op Dembélé zou volgens diverse media van tafel zijn geveegd. 


Anderlecht wil de transfer van Michel Vlap deze week afronden

De transfer van Michel Vlap naar Anderlecht blijft maar aanslepen. Anderlecht doet er alles aan om de creatieve middenvelder naar Brussel te halen en heeft er ook vertrouwen in dat het in orde komt. Vermoedelijk sluit hij deze week zelfs aan op de stage. (Lees meer)


Club Brugge wil zeven miljoen voor Marvelous Nakamba

Marvelous Nakamba wil weg bij Club Brugge. De Zimbabwaanse middenvelder zag zijn speelminuten vorig seizoen drastisch dalen door de ontbolstering van Mats Rits op het middenveld van Ivan Leko. FC Köln wil hem heel graag hebben, maar Club hing een stevig prijskaartje rond zijn nek. (Lees meer)


Jonge verdediger Gent naar Nederland?

Siebe Horemans staat volgens Het Nieuwsblad voor een transfer naar Excelsior. De Rotterdammers huurden hem vorig seizoen al van KAA Gent.


Club Brugge versterkt zijn linkerflank: Oekraïner is op komst
Foto: © photonews

Eduard Sobol moet de nieuwe linksachter van Club Brugge worden

Bij Club Brugge zitten ze niet stil. Philippe Clement wou versterking voor zijn linkerflank en die is ook op komst. Vermoedelijk deze week nog tekent er een Oekraïnse linksback in Jan Breydel. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 01/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 03/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties