'Anderlecht op weg naar zéér straffe stunt: paars-wit zou ver gevorderd zijn met Ianis Hagi en troeft zo zelfs Barcelona af'

Hannes Van Gael Johan Walckiers
Hannes Van Gael en Johan Walckiers
| 90 reacties
'Anderlecht op weg naar zéér straffe stunt: paars-wit zou ver gevorderd zijn met Ianis Hagi en troeft zo zelfs Barcelona af'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het kransje grote clubs dat om de handtekening van Ianis Hagi strijdt zou wel eens afgetroefd kunnen worden door de Belgische recordkampioen. Volgens onze welingelichte bron zou de transfer in een vergevorderd stadium zitten.

Ianis Hagi contracteren zou een statement van jewelste zijn van Anderlecht. De laatste weken werd een van de sterren van het afgelopen EK U21 geciteerd bij tal van grote clubs, waaronder Sevilla, Barcelona, Borussia Dortmund en Ajax.

Maar niet alleen in het buitenland waren ze onder de indruk van de zoon van Roemeense voetballegende Gheorghe Hagi. KRC Genk en Standard toonden ook concrete interesse.

De transfer van Hagi zou in de zeer nabije toekomst worden afgehandeld. Na Vlap en Kompany zou de speler van Viitorul Constanta de derde grote naam voor paars-wit zijn in deze zomermercato.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties