Harry Maguire duurste verdediger aller tijden?

Redactie
Harry Maguire duurste verdediger aller tijden?
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Mignolet - El Shaarawy - Lepoint - Berge - Cools - Berahino - Cuypers - Becker

Harry Maguire duurste verdediger aller tijden?

Harry Maguire zou wel eens de duurste verdediger aller tijden kunnen worden. Hij zou voor om en bij de 90 miljoen euro van Leicester naar Manchester United trekken, weet The Sun.

Transfernieuws en Transfergeruchten 15/07

Fayçal Rherras tekent bij FK Qarabag

De Luikenaar Rherras heeft al heel wat verschillende clubs gekend in zijn carrière. Na België, Schotland en Frankrijk gaat hij opnieuw naar een nieuw land. (Lees meer)


OFFICIEEL: Sevilla heeft nieuwe nummer 10 te pakken

Gisteren was Oliver Torres al aangekomen in Sevilla en vandaag is de deal officieel. De aanvallende middenvelder gaat opnieuw samenwerken met Julen Lopetegui met wie hij al een uitstekende periode meemaakte bij FC Porto. Sevilla betaalt 12 miljoen euro voor het voormalig wonderkind dat zijn opleiding kreeg bij Atlético Madrid.


Everton heeft gedroomde middenvelder bijna te pakken

Everton staat op het punt om een Engels international aan te trekken. De ervaren Fabian Delph komt namelijk over van Manchester City. Delph sloot intussen al aan op het oefenkamp van The Toffees. De transfer is nagenoeg rond.


Zoon van Zinédine Zidane gaat aan de slag in Portugal

Zinédine Zidane ziet een van zijn zonen weer wat dichter bij huis voetballen. Enzo Zidane gaat namelijk aan de slag bij Desportivo Aves. De jonge aanvallende middenvelder verliet Real in 2017 voor een avontuur bij Alavés. Daar liep het niet echt goed en hij vertrok naar het Zwitserse Lausanne-Sport, daar haalt Aves hem nu weg. 


Jong Liverpool talent mag een jaar ervaring opdoen bij Huddersfield

Liverpool heeft met Mignolet en Alisson al twee uitstekende doelmannen. De jonge Pool Kamil Grabara mag daarom elders ervaring opdoen. Hij zal een jaartje uitkomen in de Championship voor Huddersfield Town. Grabara speelde vorig seizoen ook al een half seizoen in Denemarken bij Aarhus GF. 


BREAKING: Jeugdproduct Standard kan via Griekse topclub naar ... 1B
Foto: © photonews

Jeugdproduct Standard Hugo Cuypers via Griekse topclub Olympiakos vermoedelijk naar Union in 1B

Na een moeilijk jaar in zijn carrière kwam een Griekse topclub om de hoek loeren, nu lijkt hij echter (op uitleenbasis) naar België te komen. (Lees meer)


Ook Stef Peeters maakt de overstap naar Cercle Brugge

Zonet stelde Cercle Brugge al twee nieuwe aanwinsten voor, maar het doet er gewoon nog een bij. Het gaat nu aan de haal met een voormalig spelmaker van STVV en Zulte Waregem. (Lees meer)


Jens Cools (ex-Westerlo en ex-Waasland-Beveren) van het Cypriotische Paphos op weg naar KAS Eupen?

Na een jaartje in het buitenland zou een Belgische middenvelder wel eens terug op weg naar de Jupiler Pro League kunnen zijn. (Lees meer)


Kouadio-Yves Dabila gaat de achterhoede van Cercle Brugge versterken

Cercle zag heel wat gehuurde sterkhouders vertrekken en dus is het bezig met zijn selectie opnieuw stevig te versterken. Dit keer is het uitgekomen bij een uiterst talentvolle verdediger van Lille OSC. (Lees meer)


Aristote Nkaka zou Anderlecht al meteen inruilen voor de Spaanse tweede klasse

Anderlecht kende al een drukke transferzomer en dus is de selectie op dit moment veel te groot. Er zou dan ook al een nieuwkomer meteen weer mogen vertrekken. (Lees meer)


UPDATE: Gewezen toptalent Saido Berahino traint al mee met Zulte Waregem

Zulte Waregem staat op het punt een verrassende move te doen op de transfermarkt. Saido Berahino is namelijk op proef bij Essevee. (Lees meer)


Thomas Nzinga ruilt SK Londerzeel voor Sporting Lokeren

Lokeren heeft een zevende zomertransfer beet. Thomas Nzinga tekende een contract voor drie seizoenen. (Lees meer)


speelt Noah Fadiga (Club Brugge) volgend seizoen voor FC Volendam?

Club Brugge testte in de voorbereiding heel wat jongelingen uit. Eén van hen zou deze zomer wel eens naar Nederland kunnen vertrekken. (Lees meer)


Sander Berge wil niet naar Sheffield United

Sander Berge hoopt Racing Genk deze zomer te verlaten. Veel concrete interesse is er echter nog niet voor de Noor. (Lees meer)


Yuma Suzuki is op weg naar Sint-Truiden

Sint-Truiden staat op het punt opnieuw een Japanner naar België te halen. De Kanaries bereikten een akkoord met Kashima Antlers over Yuma Suzuki. (Lees meer)


'Abdou Diakhate naar Lokeren'

De transfer van Abdou Diakhate naar Sporting Lokeren zou volgens Het Laatste Nieuws bijna rond zijn. De middenvelder is bezig met zijn medische testen.


AA Gent komt in zoektocht naar versterking uit bij absolute goalgetter (24 goals in 30 wedstrijden)
Foto: © photonews

AA Gent komt in zoektocht naar versterking uit bij absolute goalgetter Nikolay Komlichenko (24 goals in 30 wedstrijden)

KAA Gent wil zich nog versterken op de transfermarkt en denkt daarbij aan een Russische aanvaller. (Lees meer)


Vat vol ervaring Christophe Lepoint kan Kortrijk inruilen voor andere eersteklasser

Hij speelde al voor heel wat Belgische clubs en is een vat vol ervaring, maar nu wenkt een nieuwe uitdaging voor een polyvalente kracht van KV Kortrijk. (Lees meer)


Youngster krijgt contract bij Westerlo

Kyan Vaesen mocht al mee op stage naar Turkije, nu krijgt hij volgens Gazet van Antwerpen ook een contract bij Westerlo. 


Italiaanse strijd om sterkhouder Club Brugge barst helemaal los

Diverse spelers van Club Brugge kunnen deze zomer nog andere oorden op gaan zoeken. Voor sommigen barst de strijd alvast helemaal los. (Lees meer)


'Henry Onyekuru op weg naar Serie A'

Henry Onyekuru (ex-Eupen en ex-Anderlecht) lijkt op weg naar de Serie A, waar Napoli hem volgens Le Soir wil inlijven. Vorig jaar werd hij door Everton uitgeleend aan Galatasary.



Transfernieuws en Transfergeruchten 14/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 16/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties