Boezemvriend twijfelt niet: "Hij komt terug, Bölöni vindt hem de beste speler in de selectie"

Boezemvriend twijfelt niet: "Hij komt terug, Bölöni vindt hem de beste speler in de selectie"
Foto: © photonews

Nando Nöstlinger ruilde Antwerp deze zomer in voor het Nederlandse RKC Waalwijk. De 21-jarige middenvelder met Belgische en Zwitserse roots beseft dat het bij Antwerp als jeugdspeler niet makkelijk is om door te breken. En hij spreekt over zijn boezemvriend, Didier Lamkel Ze.

Nöstlinger beseft dat het niet het goeie moment is om bij Antwerp jeugdspeler te zijn. "Begrijpelijk, gezien de evolutie van de club. Antwerp streeft een bepaald niveau na en is begonnen met de opbouw van een jeugdbeleid. Pas daarna kan de doorstroming volgen. Met de huidige jeugd ga je geen Europees voetbal spelen", geeft hij aan in GvA

Nöstlinger is één van de beste vrienden van Lamkel Ze, die hij kent van bij de beloften. Deze zomer trok de Kameroener met hem naar Nice, in plaats van zich te melden voor de trainingen. "Ik studeer sociaal-economische wetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen. In tegenstelling tot de voetballers kon ik in juni dus niet met vakantie. De trip naar Nice was een lastminutebeslissing."

"Dat Didier meeging, was zijn keuze. Hij bleef bewust weg om iets af dwingen. Ik vond overigens dat hij gelijk had. Daarom heb ik hem ook niet tegengehouden. Bölöni vindt Didier de beste speler van de selectie. Hij komt heus wel terug in de ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties